Ricardo Ávila under VM i Ryssland.
Ricardo Ávila under VM i Ryssland. Bild: MATTHEW CHILDS

Uppgifter: VM-spelaren till Göteborg på torsdag

IFK Göteborg kan snart ha en VM-spelare i sin trupp. Ricardo Ávila från Panama ska enligt en inhemsk tv-kanal resa till Sverige och Göteborg på torsdag för att diskutera ett kontrakt med klubben.
– Jag åker dit för att skriva på, säger han.

ANNONS
|

Redan i förra veckan rapporterade GP om att 21-åringen varit i Göteborg för att genomgå medicinska tester inför en eventuell flytt till IFK Göteborg. Nu rapporterar Panama-kanalen TVMAX Deporte på twitter att mittfältaren reser till Göteborg igen på torsdagen för att diskutera kontrakt och skriva på ett avtal.

I en video kanal publicerat på twitter bekräftar Ávila kontakten med IFK Göteborg och kommenterar en eventuell affär.

– Jag ser fram emot att komma dit. Jag åker dit för att skriva på. Jag skulle vilja bära nummer 25, efter min mamma. Om det är möjligt vill jag använda det numret i Sverige, säger han.

ANNONS

LÄS MER:Mats Gren om Blåvitts jakt på nyförvärv

Ávila tillhör belgiska Gent. Ett lån ska inte vara aktuellt utan om det ska bli någon affär så behöver IFK Göteborg köpa loss mittfältaren från kontraktet som gäller ett år till.

– Jag vill inte kommentera några namn men vi tittar på några olika spelare i just den positionen så det är bara dumt att kommentera mer just nu, sade Mats Gren om Ricardo Ávila tidigare.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS