UPPGIFTER: United har gett Zlatan jättebud

Ryktena om Zlatans framtid fortsätter att komma i en strid ström. Nu kommer uppgifter om att Manchester United har erbjudit Zlatan Ibrahimovic ett färdigt kontrakt.

ANNONS
|

Enligt den anseddafranska radiokanalen RMC har Manchester United givit Zlatan Ibrahimovic ett monstererbjudande för att locka den svenske lagkaptenen till Premier League.

RMC hävdar att Zlatan erbjudits ett ettårskontrakt, medoption på förlängning ytterligare ett år. Sajten skriver också att Manchester United är den enda klubb som kan matcha de löneanspråk som Ibrahimovic ska ha - närmare 15 miljoner euro om året, vilket motsvararomkring140miljoner svenska kronor.

Det skulle placera Ibra i den absoluta toppen av Premier Leagues lönelista tillsammans med namn som Wayne Rooney, Sergio Aguero och Yaya Touré.

RMC konstaterar dock att Zlatans eventuella övergång ihögsta grad är beroende av vem som tränarUnited nästa år - och att han förmodligen skulle lockas av att spela under av José Mourinho än en gång. Artikelförfattaren Mohamed Bouhafsi - som gjort sig känd för att avsluta stora övergångar tidigare - skriver på twitter att Zlatan kräver garantier vad gäller "projektet" Manchester Uniteds framtid - och framför allt vad gäller kommande tränare.

ANNONS

USA-spåret har därmed kallnat en aning,men den franska radiokanalenspekulerar i att Ibrahimovic gör två år i England för att sedan ansluta till David Beckhams Miami.

ANNONS