UPPGIFTER: Göteborgstränaren klar för ny klubb - dementerar

Enligt uppgifter är den förre Öis- och Utsiktentränaren mannen som ska leda Ljungskile SK under kommande säsong - Janne Carlsson själv dementerar dock bestämt.

ANNONS
|

På lördag är det meningen att Ljungskile SK ska presentera sin nya tränare. Enligt vad TTELA erfar handlar det om Janne Carlsson, tidigare tränare i Örgryte IS och Utsiktens BK.

Janne Carlsson har dock dementerat TTELA:s uppgifter i efterhand.

- En tidningsanka, kallar han det hela.

LÄS OCKSÅ: Dementerar Ljungskile-ryktena: "En tidningsanka"

Fotbollssäsongen 2016 blevinte vad Ljungskile SK hade hoppats och trott.

Trots en bra spurt lyckades inte klubben rädda nytt kontrakt i superettan och återfinns därmed i samma division som Oddevold nästa år.

LSK meddelade i går att de har gjort klart med en ny tränare och enligt uppgifter till TTELA handlar det om Janne Carlsson med ett tränarförflutet i såväl Öis som Utsikten.

ANNONS

"Vi får se på lördag"

När Bohusläningen kontaktarBosse Wålemark i Ljungskiles fotbollsutskott är han fåordig i sina kommentarer om Janne Carlsson. – Haha. Okej, då får du allt kämpa vidare om du tror det.

Stämmer det inte alltså? Dementerar du?

– Haha. Vi får se på lördag. Jag vill inte säga så mycket mer, säger Wålemark.

Janne Carlssons namnvar ett av dem som diskuterades redan inför säsongen 2012 och tränaren bekräftade själv för Fotbollskanalen att han pratat med Ljungskile.

Har varit aktuell tidigare

– Jag har varit i kontakt med dem. Jag tycker Ljungskile är en klubb som jobbar med små medel, men alltid gör det bra. Jag har en liten förkärlek för dem. Det är definitivt en intressant och trevlig klubb, sa han till Fotbollskanalen i december för fyra år sedan.

Då blev det Tor-Arne Fredheim som tog över klubben och stannade i Ljungskile i fyra år.

Det återstår att se om Carlsson ska jobba med Ljungskile den här gången i stället.

ANNONS