Uniteds nya plan – ersätta Zlatan

ANNONS
|

Atleticos franske storstjärna Antoine Griezmann har länge pekats ut som huvudspåret i Uniteds jakt för att ersätta Zlatan Ibrahimovic, vars framtid i klubben dock fortfarande är osäker. Men efter att beslutet om att den spanska klubbens transferförbud står fast, vilket gör att Atletico inte får värva spelare i sommar, ser Griezmann ut att ha bestämt sig för att stanna i Madrid.

Därmed ska Manchester United ha fått tänka om. Evertons Romelu Lukaku och Torinos skyttekung Andrea Belotti har båda två nämnts som tänkbara lösningar iUniteds anfallsjakt, men enligt flera medier väntas det höga priset på stjärnorna sätta stopp. I stället ska José Mourinho nu satsa på att plocka in Real Madrids Alvaro Morata, det uppger The Telegraph.

ANNONS

Den spanskeanfallaren har efter en lyckad säsong i Juventus fått leva med en mer anonym tillvaro i huvudstadsklubben den senaste säsongen. Men trots stundtals sparsamt med speltid lyckades Morata pricka in 14baljor i ligaspelet. Enligt The Telegraph väntas United få hosta upp omkring 55 miljoner euro, motsvarandecirka 550miljoner kronor, för att få loss 24-åringen.

ANNONS