Memphis Depay publicerade video om skyfallet nödlandningen.
Memphis Depay publicerade video om skyfallet nödlandningen.

Uniteds flygplan tvingades nödlanda: "Vi är vilse"

Manchester United tvingades nödlanda på vägen till Beijing, där de möter lokalrivalen Manchester City på måndagen.

ANNONS
|

Zlatan Ibrahimovic fick ledigt och åkte inte med Manchester United på lagets Asien-turné. Men svenskens nya lagkamrater fick en oväntad flygresa mellan två av matcherna på turnén.

Sent på lördagskvällen var de på väg från Shanghai, där de hade förloratmot Borussia Dortmund med 1-4, och skulle landa i Beijing inför mötet med lokalrivalen Manchester City på måndag.

Men ett allvarligt regnovädertvingade flygplanetatt nödlanda i Tianjin, en stad som ligger drygt 11 mil ifrån Beijing. Det skriver den engelska tidningen Independent.

Stjärnan berättar om nödlandningen

Det är Manchester Uniteds ytterstjärna Memphis Depay som i en video på sin Twitter berättar om nödlandningen och hävdar att laget var "vilse".

ANNONS

–Vi är vilse någonstans. Vi tvingades göra en nödlandning någonstans. Vi försökte flyga till Beijing men vädret är lite dåligt så vi var tvungna att landa någon annanstans, säger Depay i videon.

Han fortsätter:

– Nu väntar vi tills vädret blir lite bättre så vi kan landa. Jag hoppas att vi kan åka snart så vi kan förbereda oss för matchen mot Manchester City.

Independent skriver att laget nu är på plats i den kinesiska huvudstaden.

ANNONS