United-ilskan mot domaren – skrek efter straff

Manchester United åkte på poängtapp efter 1–1 mot Stoke. Ett blytungt tapp för United som blev rejält upprörda när domaren, Mark Clattenburg valde att inte döma straff för United.

ANNONS
|

Efter oavgjorda rivalmötet med Liverpool (1–1) var Manchester United piskat att vinna mot Stoke för att kunna haka på i toppen av Premier League.

Trots att José Mourinho formerade en offensiv uppställning med Zlatan Ibrahimovic längst fram blev Manchester United mållösa.

Istället kunde Erik Pieters ge Stoke ledningen, vänsterbacken klippte till ur dålig vinkel och vallade bollen via Juan Mata och in i mål. Styrningen av Mata var tillräcklig för att få målet som självmål när han lurade sin landsman David De Gea i United-målet.

I den andra halvleken pressade United på för en kvittering men lyckades inte. Bästa ”chansen” fick Marcus Rashford när han var på väg igenom men stängdes av Ryan Shawcross.

ANNONS

Domaren, Mark Clattenburg valde dock att inte döma straff, något som fick United-spelarna att bli rejält förbannade.

En kort stund senare var det dags igen. Återigen med Shawcross i huvudrollen, mittbacken tog ner bollen med armarna i straffområdet – Clattenburg han friade igen vilket återigen fick United-spelarna att reagera.

På övertid kunde dock Wayne Rooney frälsa sitt United efter en monsterfrispark som gav en poäng.

ANNONS