United bekräftar: Zlatan tränar i Manchester

Den första juli går Zlatan Ibrahimovics kontrakt med Manchester United officiellt ut. Klubben har redan bekräftat att Zlatan inte kommer att få ett förlängt kontrakt och spekulationerna om vilken som blir svenskens nästa klubb har varit många. Nu bekräftar Manchester United att Zlatan är i staden för att påbörja sin rehab hos klubben.

ANNONS
|

SedanEuropa League-semifinalen mot Celta Vigo har Zlatans framtid varit oviss. Detta då han drog på sig en allvarlig korsbandsskada som troligtvis kommer hålla honom borta från spel åtminstone fram till vintern. Manchester United har bekräftat att kontraktet inte kommer att förlängas och istället har namn som Milan, Los Angeles ochParis Saint-Germain varit uppe för spekulation.

Men nu bekräftar klubbenatt Zlatan kommer att göra sin rehab på Uniteds träningsanläggning.

– Ja, Zlatan har varit här och påbörjat sin rehab vid Carrington, skriver klubbens presschef i ett mejl tillSportbladet.

"Det är ett scenario vi inte ska utesluta"

Dessutom öppnar den brittiske journalisten Simon Stone upp för att det ännu finns en möjlighet att se Zlatan i den röda tröjan även nästa säsong.

ANNONS

–Det beror helt och hållet på hur skadan läker, hur klubben presterar i höst och hur truppen ser ut då. Men jag har hört att det är ett scenario vi inte ska utesluta, sägerStone på BBC.

LÄS MER: Zlatan sågs i Manchester

Efter Victor Nilsson Lindelöfs uppmärksammade flytt till United för drygten vecka sedan menade även den svenske mittbacken att det kommer vara skönt att ha Zlatan som stöd under sin första tid i klubben.

–Skönt att ha Zlatan här. Jag kan prata med honom om klubben och allt annat. Men jag har inte pratat med honom än, saNilsson Lindelöf då enligt Sportbladet.

ANNONS