Isherwood under en träningsmatch med Bayern München, som han tidigare tillhört.
Isherwood under en träningsmatch med Bayern München, som han tidigare tillhört. Bild: UWESPECK

Ungt Englandsproffs uppges aktuell för Blåvitt

Den svenske mittbackstalangen Thomas Isherwood har brutit sitt kontrakt med Bradford. Nu kan han vara aktuell för IFK Göteborg, enligt Fotbollskanalen.
– Jag vet att de är intresserade, säger han till sajten.

ANNONS

IFK Göteborg kan vara på väg att få in ännu en ung spelare till sin allsvenska trupp. Thomas Isherwood, med förflutet i Brommapojkarna och Bayern München ryktas vara aktuell för en flytt till Göteborg. På söndagen skrev Fotbollskanalen att 20-åringen har sagt upp kontraktet med engelska Bradford – för att flytta hem till allsvenskan.

– Jag gjorde det väldigt klart för dem att jag vill hem till allsvenskan och de förstod mig och lät mig gå. Det var ett bra avslut, säger han till sajten.

LÄS MER:Osäker framtid för IFK Göteborg-talangen

Den tidigare pojklandslagsspelaren gjorde bara fem matcher i League One under sin halva säsong där, och har nu bestämt sig för att återvända till svensk fotboll.

ANNONS

– Det finns konkreta bud från allsvenskan och från andra klubbar runtom. Anledningen till att jag bröt var för att jag ville komma hem till Sverige, säger han.

LÄS MER:Rekordungt lag avslutade matchen mot Stabaek

Att just IFK Göteborg är en av klubbarna som hört sig för om mittbackens tjänster bekräftar han i intervjun.

– Jag kan inte säga så mycket men jag vet att de är intresserade. Det vet jag. Men jag låter min agent sköta allt utanför.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS