Tränarkonflikt efter Uniteds poängtapp

ANNONS
|

Manchester United har imponerat stort i Premier Leagues säsongsinledning. Tre raka segrar och inte ett enda insläppt mål var storklubbens facit fram till landslagsuppehållet. Väl tillbaka från landslagsspel tog dock Stoke en poäng med sig från lördagens möte. Tysk-kameruniern med det härliga namnet Eric Maxim Choupo-Moting kvitterade Uniteds ledning två gånger om och United lyckades inte få bollen förbi Stokes Jack Butland en tredje gång.

De missade poängen verkar ha frustrerat José Mourinho rejält. Enligt The Telegraph vägrade portugisen skaka sin kollega Mark Hughes hand efter slutsignalen.

– Jag erbjöd min hand, men José tog aldrig tag i den. Han var kanske upprörd över resultatet. Jag föredrar att inte prata om handskakningar, det är ett tråkigt ämne. Det ser ut som att det är mitt fel, men det är det inte. Jag blir inte inblandad i sådana korkade grejer, det är jag för gammal för, sa walesaren efter matchen.

ANNONS

Hughes försökte sedan ytterligare en gång få konflikten att lägga sig genom att söka upp Mourinho utanför Uniteds omklädningsrum senare. Där fick han dock nobben ännu en gång. Tidningen beskriver relationen mellan tränarna med frasen "Det fanns ingen kärlek mellan de båda efter matchen”.

ANNONS