Tidigare Blåvitt-spelaren jagas av Öis

ANNONS
|

I förra veckan värvade Öis in yttermittfältaren Emil Skogh och vänsterbacken Jacob Ericsson. Nu uppges rödblått vara på jakt efter ytterligare nyförvärv. Enligt uppgifter till GP ska Kamal Mustafa, 25, som tidigare har representerat IFK Göteborg, finnas på sällskapets radar.

Örgrytes tränare, Marcus Lantz, bekräftar att klubben har ögonen på Mustafa, som vid årsskiftet står utan avtal.

– Ja det är många namn som cirkulerar just nu... vi har koll på honom, men det har vi på många spelare, säger han till GP.

Och enligt Lantz är envärvning av Mustafa, som efter två säsonger i Falkenbergs FF tidigare i höstas lämnade den allsvenska tabelljumbon, inte aktuell. Åtminstone inte i dagsläget.

ANNONS

– Nä, det är inget jag vet är på gång. Jag kan inte säga att han är någonvi specifikt har kikat på. Vi gjorde ju precis klart med Emil Skogh, som många klubbar både i superettan och allsvenskan ville ha. Attvi ska ta in en kantspelare till just nu är inte så sannolikt, men det är inte omöjligt att det sker senare.

Söker en central mittfältare

Prio ett är i stället en central mittfältare.

– Ja, det är framför allt det vi är på jakt på efter just nu.

Vad är det för spelartyp ni vill ha in?

– Vi söker en spelare som är lite mer rutinerad. Jag vill ha en bollvinnare centralt, men som också kan spela fotboll. Spelaren måste ha båda delarna.Man kan inte ha en innermittfältare som inte kan vinna en närkamp eller en spelare som sprider bollarna till höger och vänster.

Ikonen nära nytt kontrakt

Lantz bekräftar också att klubben är nära en förlängning med Öis-ikonen George Mourad.

– Vi har haft en dialog under lång tid. Och som jag förstår det vill han fortsätta i Öis. Men det handlar om att George har fått ett civilt jobb vid sidan av, och atthan måste få ihop helheten. Så det är några bitar kvar, men jag tror George spelar för oss nästa år.

ANNONS

Kamal Mustafas kontrakt med Falkenberg går ut vid årsskiftet. GP har, utan framgång,sökt spelaren för en kommentar.

ANNONS