"Svennis" uppmaning till United

Zlatan Ibrahimovics framtid i Manchester United fortsätter att vara osäker. Nu kommer Sven-Göran Eriksson med en tydlig uppmaning till United. – Jag hade gett honom ett nytt kontrakt, säger Svennis.

ANNONS
|

Den 35-årige svensken har smällt in 15 ligamål på 25 matcher för sitt Manchester United. Något som gör honom till den överlägset bäste målskytten i klubben. Hans kontrakt med Manchester United rådet det många frågetecken över. Klubbens tränare José Mourinho har varit tydlig med att Zlatan kommer att spela kvar i klubben nästa säsong då optionen i kontraktet utnyttjas. Zlatan själv har varit desto mer hemlighetsfull och verkar inte vilja ge några direkta svar på sin framtid. – Jag tycker att vi ska hålla på det, njuta och så får vi se vad som händer nästa säsong. Jag utesluter ingenting, allt kan hända, sa Zlatans agent, Mino Raiola till TalkSport nyligen. Den störste svenske tränaren någonsin, Sven-Göran Eriksson kommer med en tydlig uppmaning till Manchester United i en intervju med Omnisport. – Jag hade gett honom ett nytt kontrakt om han sa till mig att han klarar av det.

ANNONS

”Svennis” berättar också att han inte är särskilt överraskad över den succé som Zlatan Ibrahimovic har gjort i Premier League och Manchester United. – Om han tar sig an en utmaning som Manchester United så kunde jag ha slagit vad om att han skulle bli framgångsrik. – Han skulle inte ha gjort det annars. Om han känner att kroppen inte klarar det skulle han inte gått dit, han är extremt stolt och tränar väldigt hårt. Han är väldigt vältränad.

ANNONS