Supertalangen avgjorde: "En dröm som blir sann"

Kelechi Iheanacho, 19, fick den otacksamma uppgiften att ersätta Serigio Agüero längst fram för Manchester City, det slutade i succé. Supertalangen avgjorde för det galna derbyt. – Det är en dröm som blir sann, säger han.

ANNONS
|

Veckan innan derbyt i Manchester fick City det tunga beskedet att lagets tor stjärna,Sergio Agüero, stängs av i tre matcher för en armbåge på West Hams Winston Reid.

Hans ersättare mot Manchester United blev 19-årige nigerianenKelechi Iheanacho. Inte en särskilt tacksam uppgift i en så viktig matchen men stortalangen gjorde det bästa av det.

Hans 2-0-mål avgjorde det svängiga derbyt på Old Trafford.

– Det betyder otroligt mycket för mig. Det är en dröm som bli sann att vara med och spela i ett Manchester-derby, sägerIheanacho efter segern.

Iheanacho stod på rätt plats vid rätt tillfälle och kunde raka in returen från Kevin de Bryunes skott.

ANNONS

– Det var verkligen rätt plats på rätt tillfälle, jag väntade mig inte att han skulle skjuta så jag blev lite överraskad.

Citys första mål gjordes avjust de Bryune som var en av derbys stora förgrundsfigurer.

– Det var en väldigt svår match, båda lagen visade att de kan. De spelade tufft med många långbollar mot slutet. Vi gör en fantastisk första halvlek, i andra fick vi anpassa oss mer efter hur de spelade, säger de Bryune.

ANNONS