Strömberg akut sjuk - därför tvingades han avbryta

Mitt under lördagens Champions League-final tvingades Glenn Strömberg avbryta - expertkommentatorn kollapsade och togs om han om vårdpersonal. – Jag är fortfarande matt, men nu är det värsta över, säger han.

ANNONS
|

Real Madrid säkrade ännu en Champions League-titel i derbyt mot Atletico under lördagen - samtidigt utspelade sig ett annat drama i Viasats studio. Glenn Strömberg klappade ihop och tvingades avbryta mitt i sändning.

– Det var förmodligen ett magvirus, säger han till viasatsport.se.

– Det kom helt plötsligt, på tre fyra minuter tappade jag all kraft och ville bara lägga huvudet på bordet. Jag försökte resa mig en stund och sedan ta på mig lurarna igen, men det gick inte.

LÄS OCKSÅ:Glenn Strömberg akut sjuk mitt under CL-finalen

Sjukvårdspersonal tillkallades och hjälpte samt undersökte sedanStrömberg innan han tog sig till hotellet. På söndagsmorgonen var han fortfarande medtagen.

ANNONS

Viasat: Vad tror du att du drabbades av, Glenn?

– Nu är jag ju ingen läkare. Men både familj och vänner hemma har berättat att det tydligen går ett magvirus i hemtrakterna runt Bergamo, med liknande symptom.

LÄS OCKSÅ:Ronaldo stor finalhjälte efter straffar

På måndagen kommer Strömberg att uppsöka läkare för ytterligare provtagning. Han berättar att han trots det plötsliga insjuknandet kunde följa upplösningen av jättedramat via tv på hotellet.

ANNONS