Stjärnan om nya tatueringen: "Får se om de andra hänger på"

Efter OS-silvret i somras lovade de svenska stjärnorna att tatuera in koordinaterna för finalarenan Maracana. Drygt ett år senare är det endast en spelare som gjort det – Caroline Seger. – Jag får se om de andra hänger på, säger hon till Aftonbladet.

ANNONS
|

22°54' 45.733” - 43°13' 34.198” är koordinaterna för finalarenan från OS i Rio. En arena där det svenska damlandslaget föll i OS-finalen mot Tyskland efter att ha slagit ut Brasilien och USA på vägen.

Efter OS-silvret kom flera spelare överens om att tatuera in koordinaterna från finalarenan. Men det verkar som att det kanske gick lite för fort när det beslutet togs. För drygt ett år senare är det endast Caroline Seger som tatuerat sig.

– Det är bara jag som gjort den hittills och det tog ett år. Jag får se om de andra hänger på när jag har startat, säger hon till Aftonbladet.

ANNONS

De andra spelarna som inte har tatuerat sig är Sofia Jakobsson, Linda Sembrant, Olivia Schough, Emma Berglund, Nilla Fischer och Lotta Schelin.

– Jag ska inte stå och lova något jag inte kan hålla. Jag har i alla fall förhoppning att hitta något trevligt ställe att ha tatuering på, säger Schelin till Aftonbladet och fortsätter.

– Det är sjukt sköna minnen därifrån och det var något vi kände att vi skulle göra ihop.

Kolla in bildspelet på andra idrottares tatueringar!

ANNONS