Zlatan Ibrahimovic och Marcos Rojo under duons tid i Manchester United.
Zlatan Ibrahimovic och Marcos Rojo under duons tid i Manchester United. Bild: CARL RECINE

Stjärnan om bråket med Zlatan: "Skulle döda mig"

Marcos Rojo hade fått en varning om Zlatan Ibrahimovic karaktär när svensken anslöt till Manchester United, men de rök ihop ändå. Nu berättar den tidigare United-spelaren om händelsen där Jose Mourinho fick gå in och stoppa ett bråk mellan den hetlevrade duon.
– Vi började förolämpa varandra och alla våra lagkamrater bara stirrade, säger Rojo.

ANNONS
|

Zlatan Ibrahimovic anslöt till Manchester United från PSG till säsongen 2016 och blev kvar fram till 2018 innan han lämnade för spel i USA.

Att den engelska storklubben var varse vilka kvalitéer anfallaren hade på planen var givet, men nu berättar den tidigare United-spelaren Marcos Rojo att han också fått en varning av sin landsman Ezequiel Lavezzi om hur Ibrahimovic var utanför matchdagarna. Det gjorde att han prioriterade att leta svensken med sina passningar under träningarna.

En dag valde han att göra annorlunda – då hettade det till.

– Zlatan har en stark karaktär och Lavezzi hade varnat mig för det. Jag visste att han ville ha alla bollar, men under en träning valde jag att inte passa honom när han bad om det. Jag passade Paul Pogba, säger Rojo till argentinska radiostationen Cielo Sports enligt The Mirror.

ANNONS

Zlatan reagerade direkt mot Marcos Rojo. Den svenske stjärnan började skälla på honom, gestikulera och skrika på både spanska och engelska, enligt argentinaren. Han valde då att ge igen.

– ”Vad sysslar du med, stornäsan. Håll käften”, svarade jag. Jag visste att han skulle döda mig om han lyckades jaga ifatt mig så mitt enda alternativ var att stå upp mot honom, säger Rojo.

Det skulle sluta med att Uniteds dåvarande tränare José Mourinho fick kliva mellan när duon fortsatte sin dust hela vägen in i omklädningsrummet.

– Jag sa till honom direkt att sluta snacka. Vi började förolämpa varandra och alla våra lagkamrater bara stirrade. I mitten av rummet försökte José Mourinho lugna ner situationen, säger Marcos Rojo till Cielo Sports enligt The Mirror.

Marcos Rojo huserar numer i den argentiska ligan. Där representerar han Estudiantes.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS