Stjärnan lämnar Manchester City

Avtalet med Manchester City löper året ut – men redan i sommar kommer Kosovare Asllani att lämna den engelska klubben, det skriver Sportbladet. – Det är naturligt att det finns intresse för henne, säger Asllanis agent Arash Bayat.

ANNONS
|

Närmast väntar EM-uppladdningsläger i Göteborgmed det svenska landslaget för Kosovare Asllani. Men även på klubblagsfronten verkar det hända saker för den svenska mittfältsstjärnan. Enligt Sportbladetska Asllani ha bestämt sig för att lämna sin nuvarande klubb,Manchester City, redan i sommar.

27-åringen, vars avtal löper ut vid årsskiftet,har tidigare öppnat för att hon skulle kunna tänka sig att lämna City under sommaren, något som nu alltså ser ut att ske.

– Jag är inte 100-procentigt säker på vad jag vill göra nästa år. Min tränare har sagt till mig att han vill se mig i City en längre tid och klubben har börjat prata med min agent, sa hon till Sportbladeti våras.

ANNONS

Kan återvända till allsvenskan

Enligt tidningen ska det finnas intressefrån allsvenska klubbar, men ävenlag från andra ligor ska ha hört sig för. Stjärnans agent, Arash Bayat medger att det finns ett stort intresse för Asllani, men är i övrigt fåordig angående uppgifterna.

– Jag vill inte kommentera klubbar överhuvud taget, säger han.

Asllani kom från franska PSGtill Manchester City inför förra säsongen. Och tiden i England har blivit minst sagt lyckad. Passningsgeniet har fått en betydelsefull roll i laget och redan under sitt debutår fick hon vara med och bärga både liga- och cuptiteln.

I damallsvenskan har Asllani tidigare representerat Linköpings FC och Kristianstads DFF.

ANNONS