Stefan Ishizaki har skrivit ett tvåårskontrakt med Elfsborg. Bild: Bildbyrån
Stefan Ishizaki har skrivit ett tvåårskontrakt med Elfsborg. Bild: Bildbyrån

Stefan Ishizaki återvänder till Elfsborg

2013 lämnade Stefan Ishizaki Elfsborg efter sju år i klubben. Nu återvänder han. – Det känns väldigt kul och oerhört inspirerande att vara tillbaka, säger han till klubbens hemsida.

ANNONS
|

Efter sju år i Elfsborg lämnadeStefan Ishizaki Elfsborg för MLS-klubben LA Galaxy. Han återvände 2015 till allsvenskan och representerade AIK under två säsonger. Nu återvänder35-åringen alltså till Elfsborg efter att ha skrivit på ett tvåårskontrakt med klubben .

– Det känns väldigt kul och oerhört inspirerande att vara tillbaka i Elfsborg, och det blir kul att dra igång igen med laget, säger han till klubbens hemsida.

Under förra sejouren i Elfsborg spelade Stefan Ishizaki 183 matcher och gjorde 48 mål, och tog två SM-guld med klubben. Nu är han tillbaka för att återigen leverera och klubbens managerJimmy Thelin är nöjd med värvningen.

ANNONS

– Ishi är en person som verkligen utstrålar professionalism, vilket gör att han kanbibehålla sin högakvalitet och fortsättautvecklassom fotbollsspelare genom alla år. Jag tror att det passar bra för oss att ta in honom nu, i det läget där föreningen befinner sig nu med en blandning av ungt och rutinerat på spelarsidan, säger han till klubbens hemsida.

ANNONS