Skandalscener i Stockholmsderbyt

|

Det var i slutet avav den första halvleken, vid ställningen 1-1, som Hammarby fick en frispark strax utanför straffområdet.

Då fick den rutinerade domaren Jonas Eriksson avbryta Stockholmsderbyt på Friends Arena. Anledningen var en fyrverkieripjäs som kastades från läktaren.

Pjäsen kastades från ena kortsidan och landade precis bredvid en bollkalle och en fotograf, där den smällde till.

"Fullständigt vansinnigt"

– Det är fullständigt vansinnigt att kasta in nånting där, säger C Mores expert Anders Andersson i tv-sändningen.

– Det var inte så här den dagen var tänkt att bli för den bollkallen, sa huvudkommentatorn Lasse Granqvist.

Bengal-avbrott i början av andra halvlek

Matchen kunde återupptas efter ett kort avbrott men i när den andra halvleken skulle dra igång dröjde det igen.

Då tändes ett stort antal bengaler på läktarna vilket gjorde att Friends Arena fylldes av rök och avsparken fick skjutas upp några minuter.

Matchen slutade 2-1 till Hammarby efter att Pa Dibba gjort det avgörande målet.