Sköna Zlatan-intervjun: "Du är inte så läskig som du verkar"

Han har gjort succé på planen i Manchester United under sin första säsong. Nu gör han det även utanför planen i en ny intervju med United-supportern Christian. – Du är inte så läskig som du verkar, säger han. – Vänta bara tills matchdags, då kommer lejonet fram, säger Zlatan och skrattar.

ANNONS
|

Zlatan Ibrahimovic har gjort 14 mål under Premier League-säsongen och skuggar Diego Costa och Alexis Sanchez i skytteligatoppen. Att supersvensken verkar trivas i Manchester är ingen hemlighet direkt, i flera intervjuer har han pratat sig varm om sin nya hemstad.

Manchester United har släppt en intervju där de låter supportern, Christian, ställa frågorna till den svenske stjärnan. Första frågan: ”Vad älskar du med United?”.

– Vad jag älskar med United? Jag älskar hypen, alla fansen, historian som klubben har, alla bra spelare de har haft och alla titlar som har vunnits, säger Zlatan.

Zlatan berättar även i intervjun att det var fotbollsspelare eller advokat som gällde när han var liten.

ANNONS

– Jag hade bollen med mig hela tiden. Spelade mycket där jag bodde och antingen skulle jag bli advokat eller fotbollsspelare. Jag valde att bli spelare, säger han.

Målmaskinen från Malmö får även berätta om vilken utmaning som är den största han har ställts inför.

– Jag har mött många utmaningar varje säsong. Det är en ny utmaning, nya mål, nya idéer varje säsong. Allt är nytt. I mitt huvud vill jag bara göra det bättre än förra säsongen, säger han.

När intervjun är slut inser Christian att Zlatan Ibrahimovic har en person på plan och en utanför.

– Du är inte så läskig som du verkar, säger han.

– Jag är en väldigt snäll kille … vänta bara tills matchdags, då händer det saker och lejonet kommer fram, säger Zlatan och skrattar.

ANNONS