Seb Larssons utspel: "Blåvitt är mitt lag"

ANNONS
|

Sebastian Larsson har fått stora delar av säsongen spolierad av skador. Och i höstas öppnade Sunderland-mittfältaren för att tiden i Premier League snart kan vara över.

I en intervju med Eskilstuna-Kuriren hintade han då om att återvända till svensk fotboll.

– Jag stänger absolut inga dörrar, sa han till tidningen.

Sedan dess har det ryktats om att Blåvitt och AIK ska ha visat intresse för mittfältaren. Och även AFC United, som till nästa säsong spelar allsvensk fotboll i Larssons hemstad, Eskilstuna, har pekats ut som ett alternativ. Men i podcasten Lundh förklarar 31-åringen, som nu är tillbaka från skadan och som så sent som på annandagen spelade från start för Sunderland,att han inte känner sig färdigmed utlandskarriären.

ANNONS

Och en flytt hem till Sverige, när kontraktet med Sunderland går ut i sommar, ser han inte som sannolikt.

– Jag känner mig inte redo att lämna fotbolls-Europa och den bästa nivån. Jag känner att jag har den hel del kvar att ge, säger han i podcasten och fortsätter:

– Jag har inte för avsikt att flytta hem i sommar, det har jag inte.

"Blåvitt är mitt lag"

Samtidigt är han fortsatt tydlig med att han mycket väl kan tänka sig att återvända till svensk fotboll. Och i podcasten passar han också på att förtydliga vilket lag han sympatiserar med i allsvenskan.

– Blåvitt är mitt lag men jag har inte pratat med Mats Gren. Jag har inte pratat med någon från Blåvitt, säger Larsson till Lundh.

På frågan om de allsvenska klubbarna har hört av sig till Larssons agent svarar han:

– Det är möjligt att de har, men det har han inte fört vidare till mig.

ANNONS