Salomonsson undvek mixade zonen: "Ingenting att säga"

Emil Salomonsson spelade huvudrollen när IFK Göteborg tappade en tvåmålsledning i slutskedet av matchen. Högerbacken blockerade ett skott med armen vilket resulterade i straff och utvisning. Efter matchen undvek Salomonsson mixade zonen. – Jag har ingenting att säga.

|

IFK Göteborg såg ut att gå mot en viktig trepoängare i mötet med Örebro. Blåvitt ledde med 2-0 när klockan tickade upp över 80 minuter. Då blockerade IFK Göteborgs högerback ett skott av en Örebro-spelare med handen vilket resulterade i straff och gult kort. Det gula kortet blev också Salomonssons andra för matchen efter att tidigare fått gult efter en duell med Örebros Kennedy Igboananike.

Den efterföljande straffen slog Igboananike i mål och reducerade för gästerna. IFK Göteborg fick då spela vidare de sista minuterna med en man mindre. Då kom nästa bakslag för IFK Göteborg. En tveksamt dömd straff i den 95:e minuten som resulterade i att Maic Sema kvitterade med matchens sista spark.

Efter matchen var inte Salomonsson särskilt pratglad. Istället för att stanna i den mixade zonen gick han raka vägen förbi.

– Jag har ingenting att säga, säger Salomonsson innan han försvann ut från Gamla Ullevi.