Ronaldo lurad på miljonbelopp

Nästan tre miljoner kronor. Så mycket pengar har Cristiano Ronaldo blivit av med. Detta efter att ha blivit debiterad för resor som han aldrig har gjort.

ANNONS
|

Enligt den portugisiska tidningen Jornal de Notícias ska en anställd på en resebyrå ha debiterat Ronaldo för resor som han aldrig har gjort. Allt som allt ska Ronaldo ha blivit lurad på 280 000 euro, vilket motsvarar nästan 3 miljoner kronor.

Enligt tidningen ska även andra spelare än Ronaldo ha blivit drabbade. Den anställde har nu dömts till fyra år villkorligt fängelse.

Cristiano Ronaldo är denna säsong tillbaka i sin tidigare klubb Manchester United. Hittills har han fått en flygande start på sin återkomst i United. Under söndagen kvitterade Ronaldo i matchen mot West Ham innan United sedan avgjorde till 2-1 i slutminuterna.

ANNONS

LÄS MER:De Gea hjälte för United – Chelsea i topp

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS