Rexhepi nöjd med hemmadebuten - hyllade fansen

Mot IK Frej blev det två mål. Och i hemmadebuten fortsatte Dardan Rexhepi att spela en viktig roll för Gais när han i första halvlek var inblandad i situationen som gav Assyriska rött kort. – Jag vände bort honom och hade haft ett bra läge om han inte hade gjort ned mig, säger han.

ANNONS
|

Dardan Rexhepi hade en tung vår i BK Häcken och valde att lämna Hisingsklubben för Gais. Och han kunde knappast ha fått en bättre start i sin nya klubb. Mot IK Frej i debuten blev Rexhepi tvåmålsskytt och när han för första gången äntrade Gamla Ullevis gräsmatta som Gais-spelare fortsatte han att spela en viktig roll för Grönsvart, när han fixade utvisningen på Assyriskas Kyle Konwea.

– Jag vet inte om det är gult eller rött kort, men jag hade haft ett bra läge om han inte hade tacklat mig. Domaren valde rött kort och hans beslut får man respektera.

ANNONS

Med hjälp av utvisningen kunde Gais koppla ett grepp om matchen och ta en storseger.

– Två matcher, två mål och två vinster, det kunde inte ha börjat bättre, säger Rexhepi.

Bara målet som saknades för dig i dag?

– Haha ja, jag är ju anfallare så jag vill alltid göra mål men jag kom inte i några riktigt aktiva lägen, men men,när man vinner med 4-0 så måste man vara nöjd.

Hemmapubliken hyllade sina hemmaspelare och Rexhepi var imponerad av fansen.

– Jag har mött Gais några gånger och har alltid fått ett gott intryck av klubbens supportrar, och det bekräftades i dag. De var fantastiska.

I nästa match väntas Öis i ett stekhett derby.

– Det känns väldigt fint att ha den matchen framför sig. Jag hoppas att det blir skön atmosfär. Vi ska lägga allt fokus på den och sen ska vi satsa vidare så att vi får en bra höst.

ANNONS