Premiärministern: Stjärnan borde hålla kalsonglöftet

Trycket ökar på fotbollsprofilen Gary Lineker att leva upp till sitt löfte om att programleda i kalsonger om Leicester skulle vinna ligan - senast från Storbritanniens premiärminister David Camerons håll.

ANNONS
|

I början av säsongen lovade fotbollsprofilen Gary Lineker att om hans tidigare klubb Leicester vann ligan skulle han programleda fotbollsmagasinet Match of the Day i sina underkläder.

Den tidigare Leicesteranfallaren sade tillRadio Times att det fanns någon chans för Leicester att skulle vinna ligan vid tillfället då han gjorde löftet.

I måndags säkrade Leicester ligatiteln - och nu trycket på Lineker att leva upp till sina ord.

Senast under onsdag blev Storbritanniens premiärminister David Cameron utfrågad om Linekers löfte i det brittiska underhuset, skriver BBC.

Då sade Cameron att fotbollsstjärnan utan tveka skulle göra det han lovat.

ANNONS

– Jag håller med (om att Lineker borde hålla sitt löfte). Jag har kollat på allt Gary Lineker har sagt sedan dess. Han har inte riktigt svarat på frågan, något som givetvis ingen kommer undan med i det här huset, sade premiärministern enligt BBCoch fortsatte:

– Och så välkomnar jag det han sade. Uppenbarligen hoppas jag att det bara är början av att han går med i det blåslaget.

Trycket ökar alltså på Lineker och på flera håll har det börjat dyka upp retuscherade bilder på Gary Lineker i kalsonger.

Lineker har kommenterat David Camerons uttalande på sin twitter - men det återstår ännu att se vilken utstyrsel som den tidigare målsprutan dyker upp i när nästa avsnitt av Match of the Day sänds den kommande lördagen.

It seems @David_Cameron is keen to see me in my pants. If that's what does it for you Prime minister.... #PMQs

ANNONS