Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

1/3

Petad under Lantz – matchvinnare för Börjesson: "Varit lite ångest"

Han har varit petad av Marcus Lantz. Men när William Atashkadeh nu fick chansen så tackade han för förtroendet direkt genom dubbla fullträffar. – Skönt att kunna bidra, säger han.

Han var ingen favorit hos Marcus Lantz under hans sista tid som tränare för klubben. Allt som oftast blev det bänken och ofta knappt ens ett inhopp för William Atashkadeh. Men när Johan Elmander var skadad och Albin Skoglund sjuk så fick han chansen från start och levererade direkt.
– Jag har ju inte fått spela alls mycket ... jag har haft problem med skador och jag har inte varit i form. Jag hade ju en och en halv månad då jag inte kunde spela. Jag är inte i form ännu utan det där tar tid, säger han efter matchen.

Trött i dag eller?
– Jag fick kramp efter 55 minuter ... då vill man ju byta men jag ville springa av mig och det här var ett sätt för mig att träna kroppen. 

Skönt att göra mål igen?
– Absolut! Det är skönt och skönt att man kan hjälpa laget till en seger. Nu när man har varit vid sidan så har man ju känt att det varit lite ångest och så, därför var det skönt att leverera direkt och hjälpa laget.

Segern med 3–0 mot Syrianska var klubbens första sedan 31 juli då Norrby besegrades. Därefter blev det åtta matcher utan seger – varav sex stycken slutade i förlust.
– Det viktigaste var att vinna. Det har blivit tajt därnere och vi har hamnat där så det var viktigt med tre poäng, säger Atashkadeh.

Anfallaren hyllades av sin nye huvudtränare, Sören Börjesson efter fullträffarna.
– Det var jätteroligt att se honom, det märktes att han var spelsugen. Han ville vara aktiv och river sår i deras backlinje hela tiden. Det var starkt av honom, säger han.

Han visar att han vill starta i nästa match?
– Det vill han, och så ska vi ha det. Alla våra spelare ska känna att man vill bidra till laget. 

Under sommaren bekräftade klubben att William Atashkadeh som sitter på ett utgående kontrakt var en av flera spelare som erbjudits ett nytt kontrakt. Därefter blev det tyst i frågan. 
Efter dubbla fullträffarna mot Syrianska så var Atashkadeh allt annat än pratsugen om sin framtid i klubben.
– Inga kommentarer, säger han på frågan om hur diskussionen med klubben går nu.

Men vad vill du?
– Inga kommentarer, säger han med ett leende. 

Läs mer om ÖIS
Mest läst