Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

1/4

Paulinho skadad - missar mötet med Östersund

Han har dragits med skadeproblem tidigare – nu är det dags igen. En skada i baksida lår ställer till det för Paulinho som missar Häckens möte med Östersund. – Det drog till när jag gjorde ett ryck i slutet av gårdagens träning, säger han till Fotbollskanalen.

Förra säsongen drogs Paulinho med en segdragen knäskada som tvingade honom till två operationer och höll 31-åringen borta från spel stora delar av året. Under våren har brassen kämpat sig tillbaka och hållit sig fri från allvarliga skador – men nu har han åkt på en ny tung smäll som gör att han missar Häckens hemmamöte med Östersund på Bravida arena under måndagen. Den här gången är det en baksida i ena låret som ställer till det. 

– Det drog till när jag gjorde ett ryck i slutet av gårdagens träning, säger han till Fotbollskanalen.

Kan missa mötet med Elfsborg

Och enligt tränare Mikael Stahre är det inte omöjligt att den offensiva stjärnan har spelat sin sista match innan sommaruppehållet. 

– Det är så pass allvarligt att han inte spelar i morgon och högst sannolikt inte mot Elfsborg (fredag) heller. Det är inte otänkbart att det är en mindre bristning.

I nästa vecka kommer Häcken undersöka skadan vidare. I övrigt är det en närmast skadefri trupp som tar sig an norrlänningarna sånär som på Jasmin Sudic, som kämpar med att rehabilitera sin korsbandsskada och Alexander Faltsetas. Den senare är tillbaka i full träning men kommer inte spela några matcher innan sommaruppehållet. 

Se mer från - BK Häcken
Mest läst