Osannolika dramat i slutsekunderna: "Verkar vara ett misstag"

IFK Göteborg hade en 2-1-ledning efter att ha både kvitterat och tagit ledningen i den andra halvleken hemma mot AIK. Men i matchens absoluta slutsekunder var det nära att AIK kvitterade. Henok Goitoms 2-2-mål dömdes dock bort. – Det verkar vara ett misstag, säger AIK:s tränare Rikard Norling efter matchen.

ANNONS
|

AIK chocköppnade genom att göra 1-0 på frispark efter drygt tre minuter, men i andra halvlek vände IFK Göteborg till 2-1. I den femte tilläggsminuten satte Henok Goitom 2-2 bakom IFK Göteborgs Pontus Dahlberg, men målet dömdes bort, av en anledning som få förstod.

– Det verkar vara ett misstag. Å andra sidan gjorde vi så in i helsike många misstag själva. Det är värre med alla de gånger vi tappar bollen än det här. Men att jag ska stå här och kasta skit på domaren när vi är minst lika illa själva, det är inte rätt, säger AIK:s tränare Rikard Norling efter matchen.

ANNONS

– Det hann gå en tanke i huvudet att det inte är möjligt om de får in den.Det är bara att konstatera att den här gången hade vi bedömningen med oss, säger IFK Göteborgs tränare Alf Westerberg.

Efter matchen hälsade domarenMohammed Al-Hakim via C More att anledningen till att han valde att blåsa av var Denni Avdics höga spark i samband med nedtagningen precis innan målet.

ANNONS