OS-reserv kollapsade under match

ANNONS
|

- Hon var medvetslös en kort stund och klagade på illamående. Hon har genomgått hjärttester och EKG-prov, berättade Henrik Nygren, klubbens sportchef.

Det var strax före halvtidsvilan mellan Göteborg FC och Kristianstad som den 26-åriga anfallaren Susanne Moberg plötsligt föll ihop på mittplanen.

- Vi vet inte exakt vad som hände, men hon var medvetslös en kort stund. Hon var ganska tagen och berättade att benen hade domnat bort och att hon mådde väldigt illa, sade Henrik Nygren efter matchen.

Matchläkaren Pontus Lidberg var snabbt framme hos Moberg, som fördes in i ett omklädningsrum. Tjugo minuter senare kördes den svenska OS-reserven, som även har meriter från både flick- och u-landslaget, till Östra sjukhuset i ambulans.

ANNONS

- Klart att det kändes olustigt. Susanne mådde verkligen inte bra och för en litet stund var vi nog alla i chock, fortsatte Nygren.

På sjukhuset togs bland annat ett EKG-prov och ytterligare tester.

- Alla visade sig vara okej. Läkarna misstänker att hon har en infektion i kroppen. Hon är fortfarande tagen, trött och illamående, men hon fick lämna sjukhuset och återvända till Kristianstad tillsammans med laget, sade Nygren.

ANNONS