Rasmus Iversen i Qvidings mål fick se en boll gå in bakom sig.
Rasmus Iversen i Qvidings mål fick se en boll gå in bakom sig.

Orovic: Jag ifrågasätter mitt eget lag

ANNONS
|

Trots en bra men mållös första halvlek för Qviding, så var det det de sista tio minuterna av matchen som blev riktigt intressanta i mötet mot Oddevold.

– Vi har total kontroll på den första halvleken och jag tycker att vi är värda segern trots att vi inte gör en jättebra match, säger Bosko Orovic.

Först när fyra minuter återstod av ordinarie tid lyckades Qviding göra 1–0 genom Nicolas Sandberg. Tre minuter senare kvitterade Oddevold genom Johan Patriksson.

De fem stopptidsminuterna som sedan följde blev kaotiska.

– Jag vet inte vad mina spelare håller på med men de gör idiotsaker som inte ska förekomma på en fotbollsplan. Domaren har helt rätt i det han gör och jag ifrågasätter mitt eget lag. Det är under all kritik, säger Orovic.

ANNONS

Det han pratar om är att Qviding fick två spelare utvisade inom loppet av en minut. I den fjärde stopptidsminuten blev Richard Hansson utvisad och strax därefter drog Arash Bayat på sig två varningar och därmed rött kort.

Qviding har nu tre poäng ner till Halmia som ligger alldeles under strecket. I den sista omgången som spelas 1 november åker Qviding till Lund för att möta den redan avsågade jumbon.

– Vi tränar på som vanligt och laddar som till vilken annan match som helst. Vi måste prestera på topp för att vinna, avslutar Orovic.

ANNONS