Oron i United – tvekar på Zlatan

Zlatan Ibrahimovic väntar ännu på att få starta en match efter comebacken. Men om man ska våga tro på The Sun så är oron stor i United över Zlatans knä. Så stor att klubben förbereder för att värva en anfallare i januari.

ANNONS
|

Sju månader tog det efter knäskadan mot Anderlecht i Europa League i våras innan Zlatan Ibrahimovic var tillbaka på fotbollsplanen. Efter comebacken har han matchas väldigt försiktigt och fått nöja sig med fyra inhopp – senast mot Manchester City i derbyt.

Enligt den engelska tidningen The Sun finns det en stor oro i Manchester United. En oro över Zlatan Ibrahimovics knä. Enligt tidningen tvekar United på att Zlatan kommer att ta sig tillbaka till den höga nivå som han hade innan knäskadan.

Oron ska vara så stor att klubben nu har börjat se över möjligheterna till att plocka in en anfallare när transferfönstret öppnar igen i januari.

ANNONS

Återstår att se om The Sun har rätt eller om Zlatan Ibrahimovic tar sig tillbaka till toppen igen efter knäskadan.

– Hans knä är så starkt att läkarna sa att de aldrig hade sett något liknande. Han har ett knä som det nästan är omöjligt för en fotbollsspelare med en 20 år lång karriär att ha. Det var helt rent, det fanns inga skador i det, sa agenten Mino Raiola Expressen tidigare i år.

ANNONS