Nytt biljettsläpp till premiären

ANNONS
|

Framför allt handlar det om biljettreturer från sponsorer till UEFA. Eftersom trycket på biljetterna till matchen mot Danmark på onsdag varit så oerhört hårt så jobbar man nu frenetiskt med att identifiera de biljetter som kan släppas på nytt, vilket kommer att ske via ticnet. Men vill man ha tag i en biljett så bör man vara på hugget.

– Det rör sig nog inte om så många biljetter. Kanske ett hundratal, säger Thomas Walfridsson och fortsätter:

– Men på matchdagen kommer vi även att ha öppet på arenan från fem timmar före matchstart. Även där kommer vi kunna sälja en del biljetter.

ANNONS

Förutom att leta platser på Gamla Ullevi ägnades gårdagen åt att börja bygga upp Fan zone, som kommer att ligga vid Stora teatern. Området öppnar i morgon efter lunch och kommer att finnas kvar tills turneringen är avslutad. Där kommer bland annat att finnas storbildsskärm som visar samtliga matcher och här kommer också finnas en möjlighet att träffa på Camp Sweden, som ordnar en supportermarsch från Fan zone till Gamla Ullevi. Marschen leds av Göta Lejons ungdomsorkester och startar vid Fan zone klockan 19. Samma tid kommer danska supportrar att gå med ett eget tåg, men en annan väg.

– Vi går igenom alla checklistor och slipar på detaljer, men vi ligger i framkant och är helt klart på banan, säger Thomas Walfridsson.

ANNONS