Ny engelsk attack mot svenska landslaget

Sverige är klart för kvartsfinal i fotbolls-VM vilket betyder att man kommer ställas mot Colombia eller England på lördag. Enligt förre Chelsea-spelaren Pat Nevin är dock den matchen redan avgjord. - England eller Colombia, ni har ingenting att vara rädda för, sade han i BBC Radio enligt Sportbladet.

ANNONS
|

Sveriges succé har tidigare kritiserats från engelskt håll. När det stod klart att det skulle bli en åttondelsfinal mot Schweiz sade bland annat en engelsk journalist att det skulle bli den tråkigaste matchen i VM.

Något Albin Ekdal reagerade över.

– Det är folk som har sagt att vi är tråkiga och att det inte är roligt att titta på oss men vem fan bryr sig, sade han då.

"Vinner 99 gånger av 100"

När Sverige nu är klart för kvartsfinal innebär det att man kommer få möta antingen Colombia eller England på lördag. En match som, enligt förre Chelsea-spelaren Pat Nevin, inte kommer vinnas av Sverige.

ANNONS

– Jag är inte överraskad över att denna match avgjordes av en styrning. England eller Colombia, ni har ingenting att vara rädda för. Om England spelar mot det svenska laget kommer de vinna över dem 99 gånger av 100, sa Nevin i BBC Radio enligt Sportbladet.

ANNONS