Nu: Nytt avsnitt av 031 Fotboll

ANNONS
|

–Vart tog den göteborgska fotbollspubliken vägen – och vad gör den i stället? Går den att locka tillbaka? Och så talar vi om tränarbytets effekt med anledning av Elfsborgs beslut att sparka Jörgen Lennartsson. Både Gais och Öis har ju närliggande exempel på liknande åtgärder. Dessutom listar vi Öis, Gais, Häckens och IFK:s drömvärvningar. Förstås en del tugg om Häckens sug på att hjälpa Blåvitt i guldstriden blir det också, säger Mattias Balkander.

Det här är femte avsnittet och antalet tittare ökar hela tiden, det känns som om programmet satt sig på allvar?

–Den nya formen att alltid sända från fotbollens högborg i Göteborg, Gamla Ullevi, känns lyckad. Plus att vi alltid har gäster från Häcken, IFK, Öis och Gais. Det borgar för en del sköna gliringar.

ANNONS

Du tippade Malmö FF som slutsegrare nyligen, du verkar få rätt, eller?

–Jo, Malmö vinner väl det här till slut trots möten med Häcken och Elfsborg – plus att IFK får det riktigt tufft på söndag mot Djurgården. Å andra sidan kommer jag väl aldrig kunna snacka bort mitt ursprungstips AIK. Så rätt vet jag inte om jag får …

När är nästa avsnitt planerat?

–Nu gör vi uppehåll för 031 fotboll under VM-kvalet och kommer tillbaka när allting skall avgöras, den 25 oktober. På fredag nästa vecka kör vi ett #matchdag inför Sverige–Österrike.

Läser du detta i din GP-app för iphone, android eller windows? Du hittar 031 Fotboll om du väljer Mer, därefter GP TV.

ANNONS