Niklas Olsson tillbaka i Gais – efter sex år

GP har tidigare avslöjat att mittfältaren Niklas Olsson kommer återvända till Gais – något som under onsdagen bekräftades av klubben. – Det känns riktigt kul att vara tillbaka i klubben, säger han på Gais hemsida.

ANNONS
|

Efter sex år i Utsiktens BK återvänder Niklas Olsson till Gais, något som GP tidigare kunnat avslöja. Under onsdagen bekräftades det av klubben.

Kontraktet är skrivet på två år och den passningsskicklige mittfältaren blir därmed Gais tredje spelare som kommer från Utsikten inför 2018.

– Niklas var en av de bästa spelarna under min tid i Utsikten och han kommer att bli en fin tillgång för GAIS. Hans stora spelförståelse gör att han nästan alltid står rätt på planen, han är passningssäker och viktig i uppspelsfasen och dessutom är det en grovjobbare av rang, säger tränare Bosko Orovic på klubbens hemsida.

ANNONS

"Väldigt kul att göra ett nytt försök"

Olsson själv är nöjd med att komma tillbaka till Superettan och sin gamla klubb Gais.

– Det känns jättebra, jag har bara bra minnen av tiden i Gais. Det var bra ledare med Wildow och Axén och det var ju massor av bra spelare i klubben då. Dessutom var ungdomssatsningen riktigt bra och jag utvecklades positivt under tiden i klubben.

Han fortsätter:

– Det var synd att det slutade med en skada, men nu ska det bli väldigt kul att göra ett nytt försök att slå sig in i laget, säger han.

ANNONS