Nasiru Mohammed missar resten av säsongen

Häckens Nasiru Mohammed missar resten av den allsvenska säsongen efter muskelskadan han ådrog sig hemma mot Brommapojkarna, det meddelar klubben under.
– Jag ska komma tillbaka starkare efter det här, säger mittfältaren på klubbens hemsida.

ANNONS
|

Häcken stod för en minst sagt dominant insats när man körde över Brommapojkarna med 6-0 hemma på Bravida Arena. Men efter segern fanns det viss smolk i glädjebägaren.

Under matchen tvingades nämligen yttern Nasiru Mohammed bryta efter att han drabbats av smärta i ena benet.

Därefter kunde man konstatera att han inte var aktuell för mötet med AIK i lördags och att det var en muskelskada som krävde operation.

LÄS MER:Häcken-yttern missar mötet med AIK

LÄS MER:Operation väntar för Nasiru Mohammed

Under måndagen kom ytterligare ett negativt besked; säsongen är över för 24-åringen. Det meddelar Häcken på sin hemsida.

– Det är en bristning i framsida lårmuskel där senan uppe i fästet har gått av. Det är hans första muskelskada och att den skulle bli så här omfattande är ju total otur, säger klubbens sjukgymnast Patrik Ghazarian.

ANNONS

"Ska komma tillbaka starkare"

För Nasiru Mohammed är det den första stora skadan i karriären. Trots detta berättar yttern att han inte är särskilt nervös inför tisdagens operation, som blir hans första, och att kommer gå stärkt genom det hela.

– Det är såklart tråkigt, men jag har fått mycket stöd och kärlek från lagkamraterna. Och det är fint att se att så många supportrar tänker på mig. Jag ska komma tillbaka starkare efter det här.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS