"Min agent har ett bra jobb framför sig"

Paulinho, 31, slog till på nytt för Häcken och fansen sjöng: "Vi vill ha Palle kvar". Huvudpersonen själv om sin framtid i klubben. – Min agent ett bra jobb, säger han med ett leende.

ANNONS
|

Brassen har varit lysande för Häcken under säsongen och varit en av seriens bästa offensiva spelare. Mot Kalmar FF visade han vägen när han ganska enkelt föll i en duell med Mikael Dyrestam och fick straff – som han själv förvaltade.

– Han sparkade mig så jag tycker det är straff. Men vi får kanske titta på videon igen, säger han och skrattar.

– Den är inte glasklar men jag har sett värre straffar än så, säger Mikael Stahre.

Efter målet firade Paulinho framför Häcken-klacken som svarade med att hylla sin favoritspelare. Fansen skanderade "Vi vill ha Palle kvar".

ANNONS

– Jag förstår inte vad de sjunger ... men om de sjunger att de vill ha mig kvar så är det ju kul. Jag ger allt för Häcken och gör alltid mitt bästa. Det är därför jag tror att fansen tycker om mig. Nu har vi en match kvar och vi kommer att jobba för att stanna i toppen och bli trea eller fyra, säger han.

Var det här din sista hemmamatch?

– Jag vet inte. Vi får titta på det efter matchen mot Malmö. Men min agent har ett bra jobb framför sig.

Det är dock oklart i dagsläget om Paulinho kan spela i avslutningen mot Malmö FF. Efter en tuff satsning från Melker Hallberg fick han kasta in handduken och hade ont i knät efteråt. Dock inte samma knä som spökat tidigare under säsongen.

– Han gick inte efter boll, han gick efter att sparka ner mig, säger Paulinho.

Tror du att du kan spela mot Malmö?

– Vi får titta på det i veckan. Jag hoppas att det inte ska vara några problem, jag tror att jag kan spela.

Att det blev seger trots en man mindre i den andra halvleken förklarar Paulinho med att "härma" en viss Ibrahimovic som har en förkärlek för ett visst kattdjur.

ANNONS

– Alla springer som lejon och det är det här som är BK Häcken. Vi har bra spelare och ska fortsätta i toppen.

ANNONS