Mensah får debutberöm: Han gör det jättebra

Mittbacken Baba Mensah debuterade när en för dagen stark gulsvart U21-trupp besegrade Utsikten. …– För att vara en första insats gör han det jättebra, säger Häckens assisterande tränare Christian Lundström.

ANNONS
|

Häcken (U21)–Utsikten 2–1

Med bland annat nyförvärven John Owoeri och Niclas Andersén på planen träningsspelade Häckens U21-lag på Bravida Arena. Med på konstgräset fanns också, för första gången i Häckentröjan, Baba Mensah.

– Han såg jättebra ut. Han har intressanta egenskaper med sin bollskicklighet och att han söker bra lösningar. I defensiven är han rejäl och stark. Sen är det som alltid med nya spelare att det tar lite tid att anpassa sig, säger Christian Lundström.

Mensah debuterade bredvid Jasmin Sudic i backlinjen. Längre fram i planen var det René Makondele och Dardan Rexhepi som gjorde målen. I helgen väntar Svenska Cupen mot Brommapojkarna. Flera av de som medverkade mot Utsikten har stärkt sina aktier inför årets första tävlingsmatch.

ANNONS

– Det blir helt klart en fajt om platserna. Många av spelarna som var med i dag gör bra prestationer och kan spela på lördag, säger Christian Lundström

ANNONS