Mellberg uppges nobba Blåvitt - inte intresserad

ANNONS
|

Ända sedan Jörgen Lennartsson fick lämna tränarjobbet i IFK Göteborg i juli har det spekulerats i vem som ska bli hans ersättare. Den tidigare assisterande tränaren Alf Westerberg har fått ta över huvudtränarsysslan under hösten och kan blir kvar även nästa år, men flera andra namn har också nämts.

LÄS OCKSÅ:Mellberg i möte med IFK Göteborg

En av dem är Olof Mellberg, tidigare landslagsback och numera tränare i IF Brommapojkarna i Superettan. Efter att BP slagit Örgryte med 2-0 på Gamla Ullevi i augusti hade Mellberg ett möte med IFK Göteborgs sportchef Mats Gren - ett möte som enligt Gren mest handlade om BP-försvararen Carl Starfelt som sedan blev klar för IFK Göteborg och kommer att ansluta till nästa säsong.

ANNONS

LÄS OCKSÅ:"Kan mycket väl bli så att Alf och Torbjörn fortsätter"

Många trodde nog att Mellberg skulle göra Starfeldt sällskap, men nu skriver Sportexpressen att tränaren nobbar IFK Göteborg. 39-åringen ska enligt tidningen ha meddelat klubben att han inte är intresserad av huvudtränarjobbet.

LÄS OCKSÅ:Förre Djurgårdstränaren aktuell för Blåvitt

Beskedet innebär att IFK Göteborgs tränarjakt fortsätter. Förutom att låta nuvarande huvudtränaren Alf Westerberg och assisterande tränaren Torbjörn Nilsson fortsätta även nästa säsong har även den tidigare Djurgårdstränaren Mark Dempsey nämnts som ett alternativ.

GP har varit i kontakt med IFK Göteborgs sportchef Mats Gren som väljer att inte kommentera de nya uppgifterna.

ANNONS