Marcus Berg lånar ut lägenheten till supporter

Det är mindre än en månad kvar till VM och landslaget samlas i Stockholm för att inleda den sista uppladdningen. En av nyckelspelarna i Janne Anderssons trupp är Marcus Berg – som nu letar en supporter som kan se efter hans lägenhet i Göteborg medan han möter Sydkorea i Ryssland.

ANNONS
|

Marcus Berg lämnade IFK Göteborg 2007 och har sedan dess spelat utomlands, nu för Al Ain i Förenade Arabemiraten. Men han har inte lämnat Göteborg helt. I Vasastan har han en lägenhet på 89 kvadratmeter där han har sin bas på somrarna. Nu söker Berg en lycklig supporter som ska se efter lägenheten när han spelar Sveriges premiärmatch i Ryssland.

Det är tillsammans med Svenska spel som Marcus Berg lånar ut sin lägenhet 15-19 juni.

– De svenska fansen är bäst i världen och det här är ett sätt för mig att bjuda tillbaka efter allt stöd och all kärlek som burit oss hela vägen till sommarens stora fotbollsfest. Jag kommer att göra mitt bästa på bortaplan för att min bostadsavbytare ska trivas på min hemmaplan, säger Marcus Berg i ett pressmeddelande.

ANNONS

Krav: Vattna blommor och heja på Sverige

Hur blir man då den lyckliga supportern som får följa Sverige match mot Sydkorea i anfallsstjärnans lägenhet? Jo, annonsen för att hitta en lägenhetsavbytare finns på Blocket och de enda kraven är att supportern som lånar lägenheten är över 18 år, ordentlig och ansvarstagande, rök- och djurfri och "hejar på Sverige i vått och torrt".

I annonsen står det bland annat att: "Förutom att vattna blommorna har du som uppgift att heja på Sverige från min soffa under premiärmatchen mot Sydkorea."

Hyran är betald, ett fullproppat kylskåp utlovas och notan på Bergs favoritrestauranger är betald. Bara för den lyckliga supportern att flytta in helt enkelt.

ANNONS