Paul Pogba menar att Manchester United, som vill värva honom, var hans första familj.
Paul Pogba menar att Manchester United, som vill värva honom, var hans första familj.

”Manchester United var min första familj”

Superstjärnan Paul Pogba omgärdas av flyttrykten. – Manchester United var min första familj, säger han om Premier League-klubben, som förutom den 23-årige fransmannen dessutom nu uppges jaga EM-succén Renato Sanches.

ANNONS
|

Juventus gör allt för att behålla, eller i alla fall få bästa tänkbara ekonomiska ersättning för, Paul Pogba – och både Manchester United och Real Madrid uppges vara mycket intresserade av att värva den franske superstjärnan.

Uppgifter har florerat kring att Premier League-klubben, som för inte alltför länge sedan gjorde klart med svenske Zlatan Ibrahimovic, ska vara beredda att betala 1,1 miljarder kronor för 23-åringen.

Under en ESPN-gala i Los Angeles pratade Pogba om framtiden.

– Juventus är mitt lag, min familj, där jag spelar och är lycklig, sa han enligt Fotbollskanalen.

Mittfältsstjärnan visades sedan en Real Madrid-tröja.

ANNONS

– Det är Vita huset, de vann Champions League den här säsongen. Det är en fantastisk klubb, menade Pogba.

Han fick även uttala sig om José Mourinhos nya klubb.

– Manchester United var min första familj. Om Mourinho ringer mig? Jag vet inte, nu är jag en Juventus-spelare och är lycklig. Jag vet inte vad som kommer att hända, sa Pogba.

Förutom honom ska Premier League-klubben nu dessutom vara ute efter att värva Renato Sanches. Det uppger Daily Mirror.

Den 18-årige supertalangen vann EM med sitt Portugal, men blev tidigare under sommaren klar för tyska giganten Bayern München efter att ha lämnat Benfica.

Manchester United, som är stekheta på transfermarknaden, ska dock redan ha hört av sig angående prislappen på den blivande storstjärnan. Manager Mourinho ska enligt uppgift vara rejält missnöjd med att man inte lyckades värva Sanches då han i stället skrev på för Bayern München.

ANNONS