Liverpool kollaps: Föll efter mirakelvändning

Liverpool såg ut att gå mot tre säkra poäng borta mot Bournemouth, men ledningen med 3-1 förbyttes till förlust med 4-3 efter en mirakulös vändning.

|

När Liverpools mittfältare Emre Can elegant skruvade in 3-1 till Liverpool i andra halvlek borta mot Bournemouth pekade allt på att det formtoppade topplaget skulle gå mot tre nya poäng.

Men redan innan dess hade matchens förgrundsfigur presenterat sig en första gång.

Bournemouths tränare Eddie Howes bytte in skotten Ryan Fraser vid ställningen 0-2 och 22-åringen inledde med att fixa en straff som Callum Wilson förvaltade och reducerade därmed till 2-1.

Strax efter Cans mål var han framme igen och reducerade till 3-2, hans första mål i Bournemouth-tröjanoch bara minuterna senare spelade han fram till Steve Cooks 3-3-mål med kvarten kvar att spela.

Men det skulle inte stanna där.

I den 93:e minuten höll sig Nathan Aké framme efter ett långt inkast och kunde peta in 4-3 till "The Cherries" som stod för en enorm upphämtning inom loppet av endast 20 minuter.

– Otroligt. I första halvlek dominerade dem, men efter halvtid pressade vi högre, säger Aké efter matchen men huvudpersonen var ändå Ryan Fraser.

– Han (Eddie Howe) sa åt mig att komma in och röra om i grytan, säger Fraser.