IFK Göteborg.
IFK Göteborg. Bild: MICHAEL ERICHSEN

Klart med nytt motstånd för IFK Göteborg

Rosenborg BK ställde in träningsmatchen mot IFK Göteborg. Nu har Blåvitt fått ett nytt motstånd – sydkoreanska Jeonnam Dragons FC.

ANNONS
|

Under lördagen reser IFK Göteborg söderut för ett träningsläger i Portugal.

En träningsmatch är inplanerad den 11 februari – från början med Rosenborg som motstånd. I måndags meddelade dock den norska klubben att de ställer in.

– Vi vill få så mycket tid som bara möjligt till att träna, och därför väljer vi att ställa in matchen, sa tränaren Eirik Horneland till klubbens hemsida då.

Ett gäng dagar senare står det nu klart att sydkoreanska Jeonnam Dragons FC ersätter.

– Det är klart att det är en säkrare referens när man möter ett lag som Rosenborg, men det viktigaste är att vi får en match och på den tidpunkt som vi vill ha den, säger Alf Westerberg, IFK Göteborgs administrativt ansvarige.

ANNONS

Jeonnam Dragons FC, som åkte ur den sydkoreanska högstaligan i fjol, möter Sirius på plats i Portugal den 7 februari.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS