Karl Bohm
Karl Bohm Bild: MICHAEL ERICHSEN

Kan lämna Häcken för Gais

Alexander Angelin flyttar från Häcken till Gais. Han kan få sällskap av Karl Bohm. Enligt uppgifter till GP för klubbarna diskussioner gällande 22-åringen.

ANNONS
|

Övergångsfönstret har öppnat och Göteborgsklubbarna letar förstärkningar.

– Vi håller på med fem spelare. Det kommer inte bli fem in, men vi håller på och känner på fem spelare. Vi får se vad det mynnar ut i, men minst ett nyförvärv kommer det att bli, så kan vi säga, berättade Gais tränare/sportchef Bosko Orovic i början av veckan.

Enligt uppgifter till GP har grönsvart visat intresse för Häckens Karl Bohm.

22-åringen anlände till Hisingen från Utsikten inför säsongen. Han skrev på ett 1+3-årskontrakt då, men kan alltså lämna redan nu.

Häcken och Gais för diskussioner gällande yttern, erfar GP.

ANNONS

– No comments, säger Bosko Orovic kort.

Bohm har gjort ett mål på sex allsvenska matcher under våren.

Skulle flytten gå i lås gör Bohm samma samma resa som Alexander Angelin. Vänsterbacken presenterades av Gais i början av juli.

Häcken har nyligen förstärkt offensiven med Alexander Jeremejeff från Malmö FF.

GP har sökt Häckens sportchef Sonny Karlsson utan resultat.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS