Jonsson och Stiller fortsätter i Blåvitt

Det är nu klart att Hjalmar Jonsson och Hannes Stiller fortsätter i IFK Göteborg. De har skrivit på var sitt tvåårskontrakt, uppger GT.

ANNONS
|

Under hösten gick de tidigare IFK-spelarna in och stöttade organisationen runt A-laget i fem matcher. Samtidigt arbetade Hjalmar Jonsson och Hannes Stiller vidare med uppdragen i föreningens Elit 1-lag.

Uppdraget lyckades - det allsvenska kontraktet säkrades i omgång 28.

I veckan berättade IFK Göteborgs tillförordnade sportchef Jonas Olsson för GP att det var föreningens huvudspår, att låta Jonsson och Stiller fortsätta med ungdomarna.

Nu uppger GT att föreningen har förlängt avtalen med både Jonsson och Stiller.

I utgångsläget gäller det arbete med Elit 1-laget, det vill säga inte A-laget.

"Gjordes klart tidigt"

– Det har aldrig varit något snack om att vi ska fortsätta i A-laget. Det var väldigt skoj att få hjälpa till där och segern mot BP betydde väldigt mycket, men framöver fortsätter vi att jobba med ungdomarna i akademin precis som vi gjort under hela året, säger Hannes Stiller till GT.

ANNONS

Kontrakten gjordes klart tidigt.

– Det gjorde vi för ett bra tag sedan, redan innan vi klev in i A-laget. Det känns väldigt bra att ha det klart och vi ser fram emot att få dra i gång igen i januari, säger Hannes Stiller till GT.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS