Jesper Westermark lämnar Gais

Jesper Westermark följer broder Eriks fotspår. I dag kom beskedet att han lämnar Gais och enligt uppgifter till GP är även han på väg till Ljungskile, dit brorsan gick förra veckan.

ANNONS
|

Anfallaren kom till Gais från Utsikten inför den förra säsongen och växte snabbt till en profil i sin nya klubb.

Under sina 22 matcher för klubben blev det sex mål, samtidigt som hans frispråkighet gjorde honom till en publikfavorit.

Men det blev endast en säsong med Grönsvart. Under måndagen meddelade klubben att förhandlingarna med Jesper Westermark strandat och att han, likt brodern Erik, lämnar klubben.

– "JW" är en toppenkille som vi gärna hade velat ha med oss även under den kommande säsongen, men till slut tvingades vi inse att den möjligheten inte fanns. Jag känner ju Jesper väl sedan tidigare och det gör såklart situationen extra tuff men nu är det som det är, säger tränare Bosko Orovic på klubbens hemsida.

ANNONS

Jesper Westermark ser ut att återförenas med brodern redan nu.

För enligt uppgifter till GP är Westermark nära Ljungskile. Parterna för samtal och hoppas göra klart inom en snar framtid.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS