Sargon Abraham
Sargon Abraham Bild: K-G Z FOUGSTEDT

Jagade anfallaren på väg till IFK Göteborg

Sargon Abraham, 27, har gjort sitt val. Enligt uppgifter till GP är Degerfors jagade anfallare på väg till IFK Göteborg.

ANNONS
|

Efter vårens tio superettan-mål har Sargon Abraham kopplats ihop med flera allsvenska klubbar, däribland IFK Göteborg, Häcken och GIF Sundsvall.

Under tisdagen rapporterade Värmlands Folkblad att Degerfors-anfallaren ska vara muntligt överens med en klubb i allsvenskan.

– Känslan är bra, mer kan jag inte säga. Jag vet vart min framtid ska vara och förhoppningsvis blir det så också. Jag har fått en bild av hur de tänker och vill använda mig, jag har bättre koll nu än innan, sa Abraham till tidningen.

Enligt uppgifter till GP är det IFK Göteborg som har vunnit dragkampen om superettans skytteligaledare.

Det är dock ännu oklart när anfallaren kommer att ansluta till klubben.

ANNONS

Abrahams kontrakt med Degerfors löper ut efter säsongen, därefter kan han lämna klubben som Bosman. Vill IFK Göteborg ha in honom redan i sommar måste de köpa loss honom.

Summan Degerfors kräver kommer avgöra när flytten verkställs, enligt källor till GP.

GP har sökt IFK Göteborgs sportchef Mats Gren utan resultat.

comments

Kommentarer

Vad tycker du?

Här nedan kan du kommentera artikeln via tjänsten Ifrågasätt. Märk väl att du behöver skapa ett konto och logga in först. Tänk på att hålla god ton och att inte byta ämne. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Inlägg som bedöms som olämpliga kommer att tas bort och GP förbehåller sig rätten att använda kommentarer i redaktionellt innehåll.

ANNONS