Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Riktig journalistik gör skillnad.Nyheter med närvärde

1/6

Den här artikeln ingår för dig som är kund.

"Jag ville bara hålla Zlatan i handen"

I kväll möts Manchester United och Hull. Inför mötet får Zlatan Ibrahimovic en minst sagt speciell hyllning av Hull-mittfältaren Sam Clucas - som är uttalad United-supporter. – I förra mötet ville jag bara helst vara en maskot och hålla Zlatan Ibrahimovic i handen, säger han enligt The Mirror.

Hull och Manchester United har drabbat samman flera gånger på kort tid. Efter dubbelmötet i ligacupen, som slutade med att United avancerade till final med totalt 3-2, ställs nu lagen mot varandra i Premier League när Hull kommer till Old Trafford. 

Du läser nu en av dina fria artiklar på GP.se

Att möta Manchester United är säkerligen en aning speciellt för många spelare. Men för Hulls Sam Clucas är det något alldeles extra. 

– Alla i min familj är stenhårda Manchester United-fans, även jag. Ärligt talat, nästan varje natt drömmer jag om att få avgöra för United på ”Theatre Of Dreams”, säger han enligt The Mirror.

När lagen möttes i ligacupen erkänner mittfältaren att han hade en aning svårt att fokusera.

– Jag hade så mycket respekt. Jag kände att jag allra helst bara ville vara en maskot i stället för en spelare. Det var så illa att jag helst bara ville gå ut genom tunneln och hålla Zlatan Ibrahimovic i handen. 

Vågade inte fråga Rooney

Efter det första mötet med United i cupen fick Clucas med sig en souvenir i form av Wayne Rooneys tröja. Men 26-åringen berättar att han själv var för feg för att fråga om stjärnan om matchtröjan. 

– Jag kunde inte missa en sådan möjlighet, att få tröja nummer tio som burits av Uniteds meste målgörare genom tiderna. Men jag var för feg för att gå in i omklädningsrummet själv. Jag skickade dit en av våra ledare, säger han.