Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det.

Om Cookies

1/3

"Inte nöjda med prestationen hittills"

IFK Göteborgs vårsäsong avslutades med 2-0 borta mot Norrköping, nu laddar man om och hoppas på en bättre avslutning.  – Det finns en god utvecklingspotential, säger tränare Jörgen Lennartsson.

Tre vinster, 14 poäng och en elfteplats i tabellen blev slutfacit efter 11 spelade matcher. Men med 19 matcher kvar att spela kan mycket hända och under fredagen åkte IFK Göteborg till Smögen för att ladda om till när säsongen väl drar igång igen.

– Någonstans är det ju så att vi får de poängen som vi förtjänar. Vi har ju såklart haft matcher där vi inte har fått ut vad vi vill, men samtidigt vet vi om att det finns en god utvecklingspotential, säger tränare Jörgen Lennartsson.

Vad behöver ni jobba på?
– Det finns massa detaljer i offensiven och defensiven som vi behöver fila på. Vi är ju inte nöjda med prestationen hittills, det säger ju sig självt.

Tanken med lägret är inte att det bara ska vara en liten ”semester”, men samtidigt tror lagkapten Mattias Bjärsmyr att vistelsen i Smögen kan innebära den omstart som behövs i laget.

– Vi hoppas väl att kunna starta om lite gran, det är såklart lättare sagt än gjort. Samtidigt så ligger vi ju där vi där vi ligger, det kan vi inte göra något åt, konstaterar 31-åringen.

Men trots en, hittills, är man inte på långa vägar avhängda i kampen om en topp fyra-placering enligt kaptenen.

– Det är ju inte toklångt upp till en fjärdeplats (7 poäng) ändå. Någonstans har vi ju haft den start vi haft, den får vi leva med nu. Vi behöver inte titta på tabellen, vi vill bara ha ett bra spel som slutligen får det att släppa.

Se mer från - IFK Göteborg
Mest läst