Ilskan efter röda kortet: "Han sparkar ner honom"

William Atashkadeh kapades av David Löfquist och skada ledbandet i ena knät. Nu missar anfallaren returen.… – Domaren vågar inte stå emot, säger Löfquist om det röda kortet.

ANNONS
|

Öis hade börjat att ta över mer och mer i den andra halvleken när William Atashkadeh kapades bakifrån av David Löfquist. Satsningen fick spelarna i Öis att bli rejält förbannade och omringade domaren Victor Wolf.

– Utvisningen är solklar. Han är efter honom och avsiktligt sparkar ner honom, säger Sören Börjesson.

Ett uttalande från Öis-tränaren som fick Löfquist själv att bli irriterad.

– Det skulle jag aldrig göra! Varför skulle jag ta ett rött kort med flit?

Vad säger du om utvisningen?

– Jag försöker ta en taktisk frispark men träffar med knä mot knä. Jag ber om ursäkt till honom för han har nog problem att spela nästa match, säger han och fortsätter.

ANNONS

– Sen kommer ju domaren med det gula men tio spelare i Öis omringar honom och han faller för trycket, han vågar inte stå emot. Jag vet inte vem som snackar i honom men han blir självklart påverkad av deras reaktioner.

Argast av alla efter kapningen av William Atashkadeh var Johan Elmander och Stojan Lukic som själva började att "bråka".

– Elmander blev arg på mig för att jag sprang dit, han trodde jag skulle åka på kort och åka ut. Men jag såg att "Wille" svimmade. Jag blev orolig för honom, säger Lukic.

– Det kändes som att han bröt benet på honom, säger Johan Elmander.

William Atashkadeh själv ville inte prata med media efter matchen. Men anfallaren har åkt på en ledbandsskada enligt de första rapporterna från Öis och missar därmed returen på lördag.

ANNONS