Henrik Larsson.
Henrik Larsson.

Henrik Larsson arg på domaren

ANNONS
|

I slutminuterna vände Norrköping ett underläge mot Helsingborg till seger 3–2.

Efter 2–2-kvitteringen blev HIF:s Rade Prica utvisad efter att ha fällt Norrköpings David Boo Wiklander utanför offensivt straffområde. Då stod klockan på 89 minuter. Varpå Norrköping gjorde ytterligare ett mål – på tillöggstid.

Henrik Larsson var inte direkt nöjd efter matchen.

– Det här är inte bra nog för att vara svensk fotboll. Vi har en situation där Bojanic ska ha frispark. Vi får ingen fördel i stället får de frispark och binder fast det. Vi är en man mindre, vi ska ha frispark. Jag skiter fullständigt i fördelen, för det är ingen fördel, sa han i C More.

ANNONS

Norrköpings Andreas Johansson slog in 3–2-mål, men var det offside på Alhaji Kamara?

Henrik Larsson till C More:

– Det kan jag inte säga, men nummer 17 försöker peta in den och då är han offside. Men vem är jag? Vad ska jag säga? Ni har härliga rubriker nu, tryck dem nu. Jag tycker synd om killarna, vi ska minst ha ett kryss med oss från denna matchen i dag.

Domaren Bojan Pandzic höll inte med Henrik Larsson.

– Vi har olika syn på det hela. Han är på sidan av plan och coacher och vi är där inne och bedömer det. Självklart får han ha en åsikt, det är trots allt en bedömningssport. Visst, det finns alltid situationer som man kan diskutera, men det får man kolla på i efterhand i sådana fall. Känslan på planen var att det var en bra nivå, sa han till CMore.

ANNONS